Росіяни в екстазі: Ломаченко використав фото з нацистами, щоб показати, до чого веде Україна (відео)

Колишній чемпіон світу у трьох вагових категоріях Василь Ломаченко (17-2, 11 КО) відреагував на вигнання ченців УПЦ МП із Києво-Печерської лаври, виклавши у себе в Instagram пропагандистський ролик, у якому показується, що було за часів "войовничого атеїзму". Для цього автори відео вставили кадри зруйнованих храмів столиці України часів Другої світової війни, повідомляють Патріоти України.

У кліпі також використано знімок 1942 року, зроблений німецькою фотографинею Лізелоттою Орджел-Пурпер, котра була позаштатною співробітницею у відділах друку та пропаганди різних нацистських організацій. На фото знято військових фашисткої Німеччини на тлі підірваного Успенського собору Києво-Печерської лаври.

Для порівняння показується, як усе стало гаразд після приходу УПЦ МП.

У підписі до відео 35-річний уродженець Білгород-Дністровського виклав цитату священномученика Ігнатія Антіохійського ("Хто слідує за розколом, той не успадковує Царства Божого. Хто тримається чужого вчення, той не співчуває стражданню Христовому") і святителя Іоана Златоуста ("Храм є оселя Бога. Тут мешкає любов і мир, віра і цнотливість").

Оскільки Instagram Ломаченко недоступний в Україні, то в коментарях така пропаганда від Василя викликала екстаз у російських фанатів боксера.

"Ну що брати Українці, ви тепер нарешті розумієте, що диявол це ваш Зеленський, цей диявол стравив братів слов'ян а тепер руйнує віру слов'ян!", "Я з Росії - Ставрополь. Щиро бажаю якнайшвидшого застосування. Адже ми ж брати, а не вороги. Васька - сильна і чиста Людина! Моя повага тобі, брате!" - Пишуть користувачі.

Три дні залишався в комі: 27-річний суперважковаговик помер після першого нокауту в кар'єрі (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 19:35

Конголезький суперважковаговик Арді Ндембо помер після поразки нокаутом від кубинця Нестора Сантани. Про це повідомляє промоутерська компанія Viva Promotions, передають Патріоти України. Бій Ндембо — Сантана відбувся 5 квітня в межах шоу Team Combat Le...

"Ти дискредитуєш наш сектор": Вболівальник "Карпат" прогнав з фанатської трибуни давнього соратника Медведчука (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 18:55

Під час вирішальної гри львівських «Карпати» з «Полтавою» за право грати в Українській Премʼєр-Лізі (УПЛ) на фанатському секторі львівʼян було помічено політика Ігоря Шурму, повідомляють Патріоти України. Він був членом СДПУ(о), народним депутатом Укра...