Росіяни вбили дві подружні пари: У Запоріжжі попрощались із загиблими під час ракетного удару (фото)

У Запоріжжі попрощались із жертвами ракетного удару по житловому будинку, який стався 18 жовтня. Тоді ракета С-300 вбила дві сімейні пари. Про це йдеться у сюжеті кореспондентки ТСН Кіри Овес, передають Патріоти України.

Прощання із Данилом та Діаною

На прощання із загиблими жителями Запоріжжя прийшло багато людей. Смерть 23-річного Данила та 20-річної Діани Коваленків стала для їхніх рідних справжнім шоком. Вони одружились лише рік тому, пропозицію дівчині Данило зробив у бомбосховищі, каже його друг Олександр.

"="">"Вона теж була хорошою людиною. Знаючи Данила, я не сумнівався у його вибори. Вони дуже кохали одне одного", - зазначає Олександр. Олександр дружив із Данилом 17 років - з першого класу та до останнього дня. Дізнавшись, що росіяни поцілили в будинок друга, одразу почав дзвонити йому, але телефон вже не відповідав.

Мати Данила отримала поранення, а батько - контузію. У родини було троє котів, єдиний хто вижив - рудий вусань на прізвисько "Беня", якого рятувальники витягли з завалів через 13 годин після удару.

Прощання із подружжям Клименків

Від російського удару загинуло і подружжя Клименків. Тіла лікарки Лілії і арбітражного керуючого Олександра рятувальники змогли дістати лише через 17 годин пошуків.

Батько загиблого Олександра каже, що шансів на порятунок у подружжя не було. Подружжя завалило уламками разом з кішкою, яка спала поруч. "Почув вибух, будинок захитався. Я підхопився - а там діра. Вони спали на ліжку", - каже батько загиблого Юрій Клименко.

У шлюбі Олександр та Лілія Коваленки були більше 30 років. Їхні сини - Павло та Олександр кілька годин чекали під будинком в надії, що батьків зможуть врятувати, але марно

Їхній племінник Олександр, який приїхав з фронту, не може повірити у смерть рідних. Каже, що вони завжди допомагали армії та багато волонтерили.

"Дуже гарні люди, під час повномасштабного вторгнення стали як другі батьки, дуже робили все для того, щоб наблизити нашу перемогу якнайшвидше", - каже військовослужбовець Олександр. Того дня ворожа ракета вбила і ще одного чоловіка на вулиці. П'ятеро людей опинилися в лікарнях. А 16 залишилися без даху над головою. Усім міська влада пообіцяла допомогу, поки зруйнований росіянами будинок не відновлять.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...