"Росіяни вбивали безрозсудно, із відвертим садизмом": New York Times створило карту злочинів РФ у Бучі (фото 18+)

Журналісти та фотографи американського видання New York Times провели в Бучі більше тижня, документуючи злочини російських військових, та створив карту злочинів загарбників. УВАГА! Новина містить кадри, не рекомендовані до перегляду неповнолітнім, вагітним та людям зі слабкою психікою! Про це йдеться в матеріалі The New York Times "Місяць терору Бучі", передають Патріоти України.

"Буча – це місцевість жахів. З першого дня війни, 24 лютого, мирні жителі несли основний тягар російського нападу на Бучу, що за декілька миль на захід від Києва, столиці України. Російський спецназ, який підходив пішки через ліс, стріляв по автомобілях на дорозі, а колона бронетехніки обстріляла і вбила жінку в її саду… Але ці випадки жорстокості на початку зблідли порівняно з тим, що було потім", - йдеться в статті.

Репортери та фотографи The New York Times більше тижня провели в Бучі, співпрацюючи з міською владою, слідчими та десятками свідків, та задокументувала смерті майже трьох десятків людей на місцях їхнього вбивства — у їхніх будинках, у лісі, на парковці, дізналися про обставини смерті.

Видання створило карту, на яку нанесло всі розслідувані та описані репортами випадки знищення російськими окупантами мирного населення."Росіяни вбивали безрозсудно, часом – із відвертим садизмом, частково – з помсти… ", - йдеться у матеріалі. У тексті йдеться про випадки звірств, які російські військові вчиняли в окупованій Бучі, вбиваючи, ґвалтуючи, знущаючись, застосовуючи тортури до мирного населення.

Як підтвердити право на відстрочку через інвалідність дружини - роз’яснення юриста

четвер, 2 травень 2024, 14:56

Чоловіки, які мають дружину з інвалідністю III групи, можуть отримати відстрочку від мобілізації. Про те, як підтвердити це право, розповіла юристка Галина Токмач, передають Патріоти України. Правозахисниця пояснила, що мобілізаційним законом, який наб...

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...