Росіяни влаштували "репресії": Терористів на Донбасі почали зганяти у "штрафбати"

Командування російських окупаційних військ почало масово вдаватися до практики формування на Донбасі "штрафних рот". Вони створюються на базі з'єднань і частин 1-го (Донецьк) і 2-го (Луганськ) армійських корпусів терористів, повідомляє прес-служба Міноборони України, посилаючись на дані Головного управління розвідки, передають Патріоти України.

Зазначається, що штрафні підрозділи окупанти комплектують офіцерами, сержантами і рядовими, які причетні до скоєння злочинів, самовільно залишали передові позиції чи відкрито висловлювали невдоволення умовами служби.

"Штрафників противник використовує на найнебезпечніших ділянках на лінії зіткнення. При цьому за їхній рахунок створюються так звані "групи швидкого реагування". Разом з тим, в зазначених підрозділах зберігається найвищий рівень правопорушень, зокрема випадки вбивств, що пов'язано з конфліктами між офіцерами та їхніми підлеглими. Убиті зараховуються до втрат нібито в результаті обстрілів підрозділами Об'єднаних сил", – йдеться у зведенні Міноборони.

Символ незламності українського духу: У Києві з'явився рекордний мурал з Залужним (фото)

четвер, 2 травень 2024, 13:30

У Києві з'явився найбільший мурал, присвячений колишньому Головнокомандувачу Збройних сил України Валерію Залужному, повідомляють Патріоти України. "Ми це зробили! Наш перший і далеко не останній рекорд! Пишаюся тим, що ми робимо і пишаюся тими з ким м...

Бідолашна думала, що допомогла ЗСУ: Студент ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень

четвер, 2 травень 2024, 12:52

Нацполіція повідомила, що викрито шахрая, який під виглядом відомого волонтера ошукав жительку Одеси на понад мільйон гривень. У повідомленні пресслужби відомства йдеться, що у поліцію звернулася 45-річна одеситка, яка втратила на війні рідну людину і ...