Росіяни здійснили "прорив" у виробництві туалетного паперу, похвалившись імпортозаміщенням. Технологію вкрали у шведів

Росіяни дійшли до імпортозаміщення якісного туалетного паперу. От тільки з'ясувалося, що вони вкрали технологію у європейців.

"Прорив" від росіян

Росіяни гучно хизуються тим, що розробили першу російську втулку для туалетного паперу, яка змивається. "Інновацію" здійснила "Архбум Тиссью Груп", яка робить туалетний папір Soffione.

Росіяни хизуються, що "нова" технологія вперше розроблена саме ними. Однак, як майже у всіх випадках з "російськими інноваціями", ці заяви не мають нічого спільного з реальністю.

Технологія вкрадена у шведів

Ще у 2022 році шведська компанія Essity заявляла, що за такою технологією папір роблять лише європейські фабрики. Минулого року компанія продала свій російський бізнес, а логістика змивних втулок була порушена.

Технологія запатентована, однак росіян від крадіжки це ніколи не стримувало.

Чи готові до втрати територій: Українці відповіли, які мирні домовленості можуть підтримати

вівторок, 23 липень 2024, 21:15

Соціологи провели експеримент та запропонували респондентам три пакети можливих мирних домовленостей. Експеримент є ілюстративним, оскільки варіантів може бути значно більше, передають Патріоти України із посиланням на дані опитування КМІС. Варіант з в...

Стало відомо, скільки заплатять українським призерам Олімпіади-2024: Названо преміальні

вівторок, 23 липень 2024, 20:30

Призові українським спортсменам, які виграють медалі на Олімпійських іграх 2024 року в Парижі, залишаться на тому ж рівні, що й у Токіо-2020. Наша країна, яка продовжує протистояти невмотивованій російській агресії, не може собі дозволити збільшити і т...