Росіянин Лазарєв знов "пролетів": В Ізраїлі оголошено переможця "Євробачення-2019" (відео)

Наступного року всеєвропейський пісенний конкурс відбудеться у Нідерландах

Дункан Лоуренс отримує нагороду Євробачення-2019

Переможцем міжнародного пісенного конкурсу Євробачення-2019 став представник Нідерландів Дункан Лоуренс із піснею Arcade. Він отримав 492 бали за підсумками голосування глядачів і професійного журі, зазначають Патріоти України.

Дункан майже на 30 балів випередив лідера любительського голосування — співака Махмуда з Італії із композицією Soldi (465 балів).

Третє місце зайняв представник Росії Сергій Лазарєв (369 балів).Співак, який осоромився на Євробаченні, виконав пісню Scream.

Яскравий виступ на пісню Arcade привів Лоуренса до впевненої перемоги. Музиканта почали називати переможцем Євробачення ще після другого півфіналу шоу, коли букмекери різко змінили список фаворитів і висунули його на перше місце.

Дункану Лоуренсу 24 роки, він народився в Нідерландах і вчився в рок-академії міста Тілбург. У 2014 році артист взяв участь у музичному конкурсі "Голос. Нідерланди", де дійшов до півфіналу.

У дитинстві йому довелося нелегко. Як розповідав сам Лоуренс в інтерв'ю, в школі його постійно принижували. "Мене часто дражнили, бо я був "товстий","потворний","гей","одягнений в дурний одяг і окуляри . Практично все, що люди могли сказати, щоб зробити мені боляче", — згадував виконавець.

Його єдиним порятунком була музика, в яку Лоуренс йшов з головою

Пісня Arcade, з якою Лоуренс виступив на Євробаченні написана за розповідями коханої людини музиканта, яка помрла у молодому віці.

Українець відсудив у "Ощадбанка" десятки тисяч гривень моральної компенсації: Що сталося

вівторок, 16 квітень 2024, 9:23

Барський районний суд Вінницької області зобов'язав Ощадбанк повернути клієнту 129,4 тис. грн, які списали з його рахунку, та заплатити йому 30 тис. грн моральної шкоди. Клієнт став жертвою шахрайських дій, передають Патріоти України. Як йдеться в ріше...

Яке покарання можуть ввести за відмову проходити ВЛК - пояснення

вівторок, 16 квітень 2024, 8:56

Правовий комітет Верховної Ради розглядає два законопроєкти, які передбачають посилити покарання для ухилянтів. Зокрема, за непроходження ВЛК пропонується ввести адміністративну, а також кримінальну відповідальність, передають Патріоти України. Про це ...