Росіянин побив таксиста-мігранта з Киргизстану за прохання не вживати алкоголь в авто - поліція не побачила криміналу

У Москві власник великої компанії, що спеціалізується на виробництві ємностей та резервуарів для промисловості, жорстоко побив водія таксі з Киргизстану. Причиною для побиття стало прохання таксиста не пити пиво в салоні авто, передають Патріоти України.

Після побиття потерпілий звернувся до поліції із заявою, проте там порушувати кримінальну справу відмовилися. Про ситуацію розповіли російські ЗМІ.

У російських Telegram-каналах стрімко поширилося відео, на якому пасажир, сидячи на передньому сидінні в таксі, б'є водія, який приїхав із Киргизстану. Причиною побиття, яке сталося ще 18 червня, стало прохання таксиста не пити пиво в салоні авто.

"Водій Шаміль Муратов – уродженець Киргизстану, який має посвідку на проживання. Він працює в Москві вже четвертий рік. Таксист розповів, що запропонував почекати пасажира з платним очікуванням, поки той доп'є алкоголь на вулиці, або залишити пляшку за межами машини і розпочати поїздку", – зазначили в msk1.ru.

Крім агресивного пасажира, у салоні перебували дві його супутниці та дитина. Коли росіянин поліз із кулаками на водія, вони просили його зупинитися, але безуспішно.

Завдавши водієві кілька сильних ударів, пасажир вискочив з авто, вийшов також і Муратов – і, зважаючи на звуки на відео, поза кадром бійка продовжилася.

Після того, що сталося, Муратов звернувся до лікарні. Там медики зашили йому брову і видали довідку з висновком "забита рана вище повіки і перелом щелепи".

Росіянин побив таксиста-мігранта з Киргизстану за прохання не вживати алкоголь в авто: поліція не побачила криміналу. Відео

Після цього таксист звернувся до поліції, але заяву про побої та відео з інцидентом там дивитися не стали, а у порушенні кримінальної справи відмовили.

"Сліпота" російських правоохоронців пояснюється просто: призвідником бійки виявився Ігор Майсурадзе – мешканець Єкатеринбурга та засновник Первоуральського заводу ізоляції труб Trubmann. Ця компанія, за даними РосЗМІ, є одним із найбільших у Росії виробників ємностей та резервуарів для промисловості.

У нього, пише msk1.ru, своя версія подій: Майсурадзе, зважаючи на його коментар, вважає себе ледь не жертвою. Російському виданню він розповів, що разом із дружиною та двома дітьми гуляли по Москві. А потім Майсурадзе згадав про забуту в готелі сумку та викликав таксі, щоб поїхати по неї.

"Викликали таксі з кріслом для дитини, не кожен таксист (який має крісло) ще приїжджає. Приїхав цей таксист, а ми з коляскою. Я кажу: "Відчиніть, будь ласка, багажник" – а він: "Там відчинено". Мені відразу здалося, що він якийсь хам. Не вийшов, не допоміг. А багажник був зачинений", – заявив Майсурадзе.

Втім до готелю сімейство Майсурадзе таки доїхало. Бізнесмен забрав у номері сумку, а також прихопив пляшку пива ("Що добру пропадати?" – обґрунтував рішення власник великої компанії). Коли Майсурадзе сів у машину, щоб їхати далі, і відкрив пиво – водій заборонив пити у салоні. Після цього, додав Майсурадзе, він віддав пляшку дружині, проте таксист відмовився їхати далі.

"Ну все, я скипів. Якби я їхав один, я б вийшов, грюкнув дверима і пішов. А коли у мене за спиною ціла родина, я був ось у такому стані. Потім я вийшов з машини – він повністю машину оббігає і розпорошує перцевий балончик, завдав мені шкоди, у мене опік ока. Малий закашляв, дружина, дочка весь тиждень ходили чухалися. Причому я від нього тікати почав, а він мені кричав: Ти що засц*в?" – видав Майсурадзе.

Він заявив, що ні з ким не бився, і його нібито зовсім несправедливо внесли до "чорного списку" сервісу "Яндекс.Таксі" (у компанії це обґрунтували "неприпустимою поведінкою" з боку пасажира). Ба більше, за словами Майсурадзе, йому та його родичам нібито надходять погрози.

Жінка скасувала відпустку і отримала... пів мільйона

субота, 28 вересень 2024, 21:55

Американка Трейсі Вербовскі з Каукауліна, що в штаті Мічиган, стверджує, що їй пощастило виграти в лотерею завдяки скасованій відпустці. Про це вона розповіла представникам Мічиганської лотереї, повідомляють Патріоти України з посиланням на UPI. . За с...

Може опинитися у в'язниці: На Чернігівщині судитимуть чоловіка через 3 кілограми риби

субота, 28 вересень 2024, 21:19

Корюківська окружна прокуратура Чернігівської області направила до Сосницького районного суду обвинувальний акт у справі про незаконне рибальство. Про це повідомляє місцева влада, передають Патріоти України. Мешканця Сосницької територіальної громади з...