Росіянин пригостив? Український моряк трагічно загинув в Індійському океані

Тіла двох померлих моряків - росіянина та українця - відправлять на експертизу, а правоохоронці вже почали розслідування.

На борту танкера GAS AEGEAN, який здійснює плавання під ліберійським прапором, розігралася трагедія: коли судно прямувало Лаккадівським морем (Індійський океан), на північно-західному березі півострова Індостан), екіпаж виявив мертвими відразу двох своїх морських офіцерів, передають Патріоти України.
Один із загиблих - 34-річний другий механік, житель Ізмаїла (Одеська область), другий - його колега, 39-річний моряк з Росії. Судно, що йшло із Лавери (Франція) в Кудаллор (Східна Індія), вимушено змінило курс і зайшло в порт Трінкомалі (Шрі-Ланка).
За інформацією ланкійського ЗМІ Сolombopage, тіла моряків відправлять на експертизу, а правоохоронці вже почали розслідування. За непідтвердженими даними, напередодні чоловіки розпивали медичний спирт, який раніше вони взяли в госпіталі.

Вигадали нову схему: Шахраї під виглядом співробітників ДБР виманювали у людей гроші

п’ятниця, 19 квітень 2024, 21:00

Аферисти пропонували широкий спектр послуг для потенційних "клієнтів" - від закриття кримінальних проваджень до переслідування конкурентів, заявників. Викрито групу шахраїв, які під виглядом співробітників Державного бюро розслідувань видурювали у люде...

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...