Росіянин вбив та розчленував дружину, але після суду... вийшов на свободу (фото)

Росіянина засудили до 1,5 року виправних робіт за вбивство та розчленування дружини. Однак після суду він вийшов на свободу, інформують Патріоти України.

Як повідомляє Телеграм-канал NEXTA Live, житель Санкт-Петербурга Сергій Пєтушков під час сімейної сварки випадково вбив свою дружину, після чого розчленував її та вивіз тіло до лісу.

За ненавмисне вбивство та розчленування його засудили до 1,5 років виправних робіт та утримання 10% зарплати на рахунок держави.

"У СІЗО він провів більше року – його покарання вважається вже відбутим. Пєтушкова звільнили у залі суду. Російський суд – найгуманніший суд у світі. Щоправда, якщо йдеться не про опозиціонерів, а про маніяків та вбивць", - зазначає канал.

У липні Україну накриють зливи та град: Синоптикиня дала довгостроковий прогноз і попередила про "сюрпризи"

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:47

Наприкінці квітня в Україні буде похолодання, можуть навіть вдарити заморозки вночі, а на початку червня пройдуть сильні дощі зі шквалами. Однак, за прогнозами погоди від наших фахівців, літо в Україні буде на 1-2 градуси теплішим за норму, і вже в дру...

От де дешевше жити! Держстат опублікував рейтинг українських регіонів

п’ятниця, 19 квітень 2024, 7:22

Індекси споживчих цін на різні товари, включно з продуктами харчування, за перші три місяці2024 року продемонстрували підвищення в усіх регіонах, за винятком Сумської області, порівняно з аналогічним періодом попереднього року. Найбільш значний приріст...