Російська армія деградована, деморалізована, розкрадена: Екссоратник Путіна Пугачов розповів про війну в Україні

Мільярдер, банкір, власник "Міжпромбанку", міжнародний інвестор, громадський діяч і політик Сергій Пугачов свого часу близько спілкувався і працював із Путіним, сприяв його просуванню на пост президента Сергій Пугачов висловив переконання, що в Україні все закінчиться швидко і добре. Про це він розповів в інтерв'ю Дмитру Гордону, повідомляють "Факти", передають Патріоти України.

На його думку, Путін абсолютно не розуміє Україну та українців, а також і свою армію. Сергій Пугачов вважає, що Путін на території України все, що міг, уже зробив, а те, до якої межі глава Кремля може дійти у цій війні, — технічне, військове питання.

За словами Пугачова, Путін боїться військової змови та перевороту, і тому в його оточенні немає людей, які служили в армії, навіть міністр оборони. За спостереженнями Пугачова, за 20 років правління Путіна російська армія деградована, деморалізована, розкрадена. Це один із об'єктів розкрадання бюджетних коштів. До цього часу Шойгу з цим справлявся блискуче.

"Готовність армії вторгатися в Україну ми бачимо по розкиданих старих танках, БТРах, випущених ще до афганської війни. Коли почалася грузинська війна, Сердюков ред. - міністр оборони Росії з 2007 по 2012 рік) мені сказав, що після контрольної підготовки до війни близько 35% машин просто не завелися, а з тих, що завелися, 50% заглухли дорогою до Грузії. Зараз все набагато гірше", — запевняє бізнесмен.

Не тільки українцям сидіти без світла: У Білгороді та області стався масштабний блекаут, росіяни в істериці

понеділок, 1 липень 2024, 11:55

У Білгороді та області вранці стався масштабний блекаут. Причиною зникнення електрики стало "технологічне порушення, спричинене зовнішнім впливом на енергооб'єкт". Про це повідомляє "Белгороденерго", передають Патріоти України. Як зазначається без світ...

Тарифи ж підвищують: Уряд України планує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та соціальних виплат

понеділок, 1 липень 2024, 11:28

Кабінет міністрів у Бюджетній декларації на 2025-2027 роки пропонує відмовитися від підвищення мінімальної зарплати та прожиткового мінімуму, від яких залежать розміри соціальних виплат, передають Патріоти України з посиланням на члена фінансового комі...