Російська блогерка-сироїдка померла від виснаження у Малайзії - останні фото жінки

Російська блогерка-сироїдка померла від виснаження у Малайзії: останні фото жінки

Російська блогерка-сироїдка Жанна Самсонова, відома у соцмережах як Zhanna D'Art, померла 21 липня у клініці в Малайзії у віці 39 років. Про це повідомляє "BILD на русском", передають Патріоти України.

Самсонова займалася сироїдінням і протягом п'яти останніх років харчувалася виключно фруктами, насінням, смузі та соками. Особливо жінка полюбляла дуріан.

Наразі офіційна причина смерті Жанни не повідомляється, однак її мама сказала журналістам, о блогерка померла від "холероподібної інфекції", яку посилило "виснаження організму". Самсонова важила лише 41 кг.

Друзі Жанни, які бачили її кілька місяців тому на Шрі-Ланці, розповіли, що вже тоді в неї був "виснажений вигляд" та набряклі ноги. Друзі закликали блогерку повернутися до Росії, однак та вирушила до Таїланду. Перебуваючи там, жінка планувала невдовзі повернутися додому, однак не встигла.

Одна зі знайомих Самсонової розповіла, що та майже не вставала з ліжка і для неї були справжнім випробуванням звичайні речі, як-от взяти ложку чи піднятися сходами. І навіть у такому стані блогерка надалі була переконана, що сироїдіння – найкраща з можливих дієт.

Наразі влада Малайзії вирішує, як доставити тіло блогерки до Росії для поховання. Підписників Жанни шокували її фото, які блогерка виклала в соцмережі за кілька тижнів до смерті. На знімках жінка має хворобливий худорлявий вигляд, здається виснаженою і неабияк постарілою. Фоловери писали у коментарях під фото, що Самсоновій необхідно терміново лягти до лікарні та отримати допомогу психіатра.


Вчені навіть придумали такий термін: Ось чому нам подобається шкідлива їжа

субота, 28 вересень 2024, 23:55

"Тиждень тому у своїх соцмережах я провела невеличке опитування серед Вас, дорогі друзі, чому, на Вашу думку, ми так любимо нездорову їжу? Було багато коментарів, всі різні: від таких, які стверджували, що їм ніколи не хочеться ані ніякої нездорової їж...

Російські хокеїсти-аматори під час гри здолали в рукопашній супротивника-ФСБшників. Чекісти образились і вирішили пересаджати більш вправних хлопців (відео)

субота, 28 вересень 2024, 22:40

У Біробіджані (Росія) шістьох гравців аматорської команди «Тафгай» затримали за побиття хокеїстів від ФСБ під час матчу Нічної хокейної ліги. . "Тафгай" зустрічався з командою "Фантом", що представляє регіональне управління ФСБ. Звичайна льодова бійка...