Російська дружина американської знаменитості зізналась у вбивстві 10-річного сина

40-річна уродженка Росії Ольга Фрімен, колишня дружина фотографа Діна Фрімена, який працював з такими знаменитостями, як Бредлі Купер, Емілі Ратоковскі, Девід Бекхем і учасниці групи Spice Girls, визнала себе винною у вбивстві їх десятирічного сина-інваліда Ділана, повідомляють Патріоти України.

Хлопчик страждав аутизмом, у нього був синдром Коена, який характеризується розумовою відсталістю. Дитина пересувалася на візку, мала проблеми з мовою і комунікацією. Він міг без причини голосно кричати, і, як говорили сусіди, часто вив ночами, як собака.
Разом з матір'ю він проживав в Лондоні. Як пише видання Daily Mail, хлопчик відвідував спеціальну школу. Але вона закрилася через пандемію коронавіруса. Соцпрацівники, що надавали допомогу, також перестали відвідувати сім'ю. Жінка залишилася з дитиною один на один. Позбавлений звичного розпорядку дня Ділан почав влаштовувати істерики.
Ізоляція погано вплинула і на Ольгу. У неї почалася неконтрольована депресія. Перед вбивством сина у неї, за словами її друзів, виникли проблеми з психікою. Вона називала себе месією і говорила про «порятунок світу».
16 серпня Ольга дала хлопчикові снодійне і заштовхала йому в рот губку, через що дитина задихнулася. Друзі стверджують, що вона дуже любила дитину. Однак не витримала стресу, піклуючись про неї поодинці.
На момент вбивства Ділана його батько був в Іспанії, Дін і Ольга (уроджена Вороніна) вже кілька років перебувають у розлученні. Після смерті сина Дін Фріман заявив, що не може до цих пір усвідомити свою втрату. «Ділан був красивим, розумним, допитливим і артистичним, любив подорожувати, відвідувати художні галереї та плавати», - заявив він.

"Ви вже давно померли": Жінка прийшла на обстеження до лікарні, але щось пішло не так

середа, 1 травень 2024, 12:55

У Великій Британії жінка прийшла на обстеження до лікарні, де їй сказали, що вона вже померла. Про це пише BBC, передають Патріоти України. Співробітники лікарні Брідлінгтона сказали Сьюзан Джонсон, що згідно з їхніми записами вона була мертва вже чоти...

"Мав би померти, але живий": Журналіст і письменник Станіслав Асєєв потрапив з-під Очеретиного до шпиталю

середа, 1 травень 2024, 11:44

Український журналіст і письменник Станіслав Асєєв, який воює у складі ЗСУ на одному з найгарячіших напрямків фронту, дістав контузію і потрапив до шпиталю. Про це він повідомив у соцмережі X у середу, 1 травня, передають Патріоти України. «Я живий, хо...