Російська диверсія чи головотяпство "слуг"? Услід за херсонським "втомився" новий 30-метровий флагшток на Закарпатті

Не встиг неприємний резонанс з півдня України розтворитись в інфополі. як схоа НС трапилась на крайньому заході України. В Ужгороді похилився новий 30-метровий флагшток, котрий декілька днів тому встановили на площі Хмельницького до Дня Незалежності, зазначають Патріоти України.

Є версія, що конструкція була неправильно встановлена з самого початку, тому й похилилася, пишуть мвсцеві ЗМІ.

Вартість робіт із монтажу коштує 6,3 млн грн, які виділили з Ужгородського міського та Закарпатського обласного бюджетів.

Флагшток за 6,3 млн грн похилився У Херсоні впав гігантський флагшток, який мали підняти до Дня Незалежності. Конструкція пошкодила автомобіль Lexus. Її створили в незварювальний спосіб. Усі з'єднання тримаються на заклепках. На створення флагштока витратили 8 млн грн. Ідею встановити найбільші флагштоки висловили на нараді в Офісі президента.

На встановлення найвищих прапорів у 17 областях України до Дня Державного Прапора планували витратити 170,7 млн грн із державного й місцевих бюджетів.

Найдорожчий флагшток збиралися встановити в Харкові. На його будівництво й на відновлення елементів благоустрою території зеленої зони планувалося витратити 24,5 млн грн.

Побиття дівчини представником ТЦК у Одесі: У командуванні Південь відео назвали "роботою на ворога"

вівторок, 14 травень 2024, 23:41

Керівництво оперативного командування Південь звернулося до правоохоронців щодо інциденту з дівчиною та представниками ТЦК в Одесі. Про це йдеться в заяві ОК Південь, передають Патріоти України. Також керівництво хоче дізнатися, у чиїх інтересах був ко...

Виготовляли на Буковині: Українців годували підробленими небезпечними продуктами (відео)

вівторок, 14 травень 2024, 22:50

Детективи Бюро економічної безпеки (БЕБ) викрили підпільне виробництво продуктів харчування – зокрема їжі швидкого приготування та кави. Працювали ділки у Чернівецькій області в антисанітарних умовах. Про це повідомили у БЕБ, передають Патріоти України...