Російська космічна вантажівка, яка поверталася з МКС, згоріла в атмосфері Землі (фото)

Одноразовий російський вантажний космічний корабель "Прогрес МС-23", який відстикувався від Міжнародної космічної станції (МКС) і вирушив з вантажем сміття з обладнання та побутових відходів, згорів в атмосфері Землі, передають Патріоти України.

Астронавка NASA Жасмін Могбелі, якій вдалося сфотографувати цей процес, повідомила, що згорання відбулося майже через чотири години після відстикування.

"Це відбулося швидше, ніж я очікувала – всього за 2-3 хвилини. І трохи нагадало мені феєрверк, особливо коли він (корабель – ред.) розпався", – написала Могбелі. Більша частина корабля та його вміст згоріли високо над Землею, а частина решток упали в Тихий океан.



Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...