Російська співачка розповіла, як мало не померла через наркотики (відео)

Наслідки легковажної поведінки Лоліта відчуває і через багато років.

Російська співачка Лоліта Мілявська згадала, як в 40 років підсіла на наркотики, передають Патріоти України.

Так, за словами зірки, вона вживала заборонені речовини протягом року. Вона зрозуміла, що з цим треба закінчувати, коли відчула – "ще трошки і вона відкине кінці". Про це Мілявська розповіла під час прямого ефіру телеведучої та блогерки Анастасії Івлєєвої в Instagram.

Я про це дуже шкодую... Цей рік я запам'ятаю на все життя. Я злізла, тому що зрозуміла, що ще трошки і здохну. Я перечитала всю літературу на цю тему і кинула цю справу. В іншому випадку я б відкинула кінці", – сказала співачка.

Також Мілявська додала, що через наркотики вона тепер має проблеми з судинами. Їй навіть довелося кинути палити і тепер співачка веде нормальний образ життя.

"Цей рік вживання "білого порошку" в 40 років позначився на здоров'ї зараз, коли мені 56 років. Я розплачуюсь проблемами з судинами, через які мені довелося кинути палити та почати вести нормальний спосіб життя, який мене часом дратує. Це я в інтернеті можу бешкетувати, а так я на домашньому спокійному режимі", – поділилася Лоліта.

"Вітаємо німецьке телебачення ZDF": Фільм про евакуацію мирних жителів з Мар'їнки отримав престижну відзнаку (відео)

середа, 24 квітень 2024, 21:15

Документальний фільм німецького режисера та журналіста Арндта Ґінцеля «Білий янгол – кінець Мар'їнки» отримав золоту нагороду та гран-прі телекінопремії New York Festival. Про це повідомила пресслужба МВС України, передають Патріоти України. Переможців...

"Немає чим за газ та світ заплатити": Народний артист розповів, яку пенсію отримують легендарні українські співаки

середа, 24 квітень 2024, 19:41

Відомий співак, композитор та народний артист України Іван Попович заявив, що має пенсію 5 тис. грн в місяць. Також він розповів про тяжку долю багатьох українських зірок після завершення кар'єри, передають Патріоти України. Попович повідомив, що пенсі...