"Російське телебачення кусає саме себе за д*пу": Соколова яскраво потролила топ-пропаг****на Путіна (відео)

Українська журналістка Яніна Соколова яскраво потролила топ-пропагандиста Кремля Володимира Соловйова. Він заявив, що президент Росії Володимир Путін нібито є найвеличнішим лідером, якому вдавалося вирішувати серйозні глобальні конфлікти, передають Патріоти України.

У своєму шоу "Вечір з Яніною Соколовою" телеведуча відповіла на брехню скандального ведучого жорстким гумором і гострою критикою дій окупантів та їхніх прибічників.

"Російське телебачення кусає саме себе за д*пу. А які такі конфлікти пан Путін вирішив? Де з його подачі настав мир? Які багаторічні конфлікти загасив Путін? Він авіаносець свій котрий рік загасити не може! Знаю, нас дивляться в Грузії, Молдові, Карабасі і Чечні. Відпишіться, як вам Путін-миротворець?" – зазначила Соколова.

Крім того, вона жартома запропонувала країнам, що постраждали від військової агресії Росії, заснувати спеціальну нагороду для її лідера.

"Може, заснуємо спільний орден Путіна-миротворця у вигляді 100-кілограмового голуба з л*йна і подаруємо Володьці на 1 січня? Якраз до дня килимових бомбардувань Грозного", – потролила Соколова Путіна.

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.

Для покупців ввели обмеження: У Норвегії перед Великоднем спалахнув продуктовий скандал

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:51

Католицький Великдень цьогоріч припадає на 31 березня, і європейці масово скуповують у магазинах яйця. Як пише польське видання Gazeta, попит настільки великий, що у тій самій Скандинавії розгорнулася справжня яєчна криза, передають Патріоти України. У...