Російські авіаудари зруйнували найбільшу ТЕЦ Харківщини. Відновити в найближчій перспективі неможливо

Через удари РФ у Харкові зруйновані усі трансформаторні підстанції та ТЕЦ / Фото: Sergey Bobok/AFP

У Харкові ситуація з енергопостачанням залишається надскладною, адже внаслідок обстрілів з боку Росії у місті було знищено ТЕЦ та усі трансформаторні підстанції. Про це в неділю, 24 березня, ефірі інформаційного телемарафону повідомив міський голова Ігор Терехов.

Росіяни зруйнували найбільшу ТЕЦ на Харківщині, на її відновлення потрібно кілька років, — повідомила пресслужба ПрАТ «Харківська ТЕЦ-5».

На ранок 25 березня подача електрики відновлена у 80% житлового фонду. Наразі в Харкові проживає понад мільйон громадян, але оголошення евакуації з міста у зв'язку з блекаутами влада не розглядає.

Втік зі служби, ще й вихвалявся цим: ДБР затримало дезертира з Франківщини

четвер, 9 травень 2024, 17:28

Правоохоронці затримали військовослужбовця, який вихвалявся, що не повернеться на службу та підбурював до втечі інших військових.Про це повідомили у Державному бюро розслідувань, передає "Еспресо.Захід". Фігурант проходив службу в одній з військових ча...

Влаштували провокацію: Хакери зламали супутниковий ефір низки українських каналів і запустили показ параду в Москві

четвер, 9 травень 2024, 16:45

Росіяни зламали супутниковий ефір каналів груп StarLight Media та «Інтер» і запустили трансляцію параду в Москві на Красній площі. Про це свідчать відео, які почали з’являтися в телеграм-каналах. . Цю ж інформацію підтвердили «Детектору медіа» і в Нац...