Російські "лайфхаки": Окупанти радять один одному прострілювати собі ноги, щоб вижити в Україні (аудіо)

Окупанти продовжують стріляти собі по ногах в Україні, щоб живими повернутися з війни. Судячи з усього, ця практика набула такого поширення у загарбників, що вони діляться цим "лайфхаком виживання" один з одним. Про це свідчить нова телефонна розмова окупантів, яку вдалося перехопити СБУ, передають Патріоти України.

"Причина таких дій очевидна – загарбники не хочуть буди гарматним м’ясом, а командири натомість кидають їх в саме пекло", - кажуть в СБУ. Окупант скаржиться, що з кожним днем ситуація на фронті стає все складнішою.

"Оточують… Все важче і важче х кожним днем", – каже росіянин своєму знайомому та жаліється, що немає ніякого підкріплення. На що його товариш відповідає, аби той прострелив собі ноги. "Та ви там цей…. підберіть чужу зброю, українську, і собі ноги простреліть", – радить росіянин.

Таким чином загарбники імітують поранення українськими військовими і сподіваються на госпіталізацію, яка дозволить їм повернутися до Росії. "Даємо окупантам невелике доповнення "лайфгаку": не гайте час – стріляйтеся зі своєї зброї, поки не пізно! СБУ підтримує!", - зазначили в спецслужбі.

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...

Мертвий улюбленець лежав у пакеті біля смітника: Киянин вбив собаку колишньої дівчини, щоб помститися

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:00

У Києві 25-річний чоловік побив собаку та задушив його, а потім викинув на смітник. Так він помстився колишній дівчині через розрив стосунків. Про це повідомила пресслужба столичної поліції в п'ятницю, 29 березня, передають Патріоти України.