Російські окупанти на блокпостах вимагали від перевізника привезти презервативи - "стоять смердючі та у дірявій формі"

Російські окупанти на блокпостах зажадали від перевізника, який возить людей та товари з Мелітополя у вільне від загарбників Запоріжжя, привезти їм презервативи. Водій розповідає: окупанти стоять на блокпостах "брудні, смердючі та у дірявій формі". Про це повідомляє місцеве видання "РІА-Мелітополь", передають Патріоти України.

Так, за словами одного з перевізників, за безперешкодний проїзд російські окупанти на блокпосту до Василівки попросили привезти пельмені та презервативи.

"Так ось під Василівкою у мене, як завжди, перевірили документи, оглянули машину. Після одного солдата дістав 1000 грн. Попросив на зворотному шляху купити пельмені найдорожчі і презики. Довелося взяти! Відмовляти не можна, інакше вони з тебе самого зроблять пельмені. Брудні. стоять, смердючі, голодні. Форма взагалі у дірках", – розповів водій.

Також окупанти зажадали привезти їм здачу із 1000 грн на зворотному шляху. В результаті водієві довелося не тільки евакуювати мелітопольців, а й постачати товарами окупантів.

Окрім того, у мешканців окупованого Мелітополя, які виїжджають на вільну від загарбників територію Запорізької області, російські військові на блокпостах випрошують невеликі суми та цигарки. Російські окупанти позбавили захоплені регіони мобільного зв'язку та інтернету, внаслідок чого потік біженців значно збільшився.

"Ринг був зовсім крихітним": Відомий боксер розповів, як у селі бився проти Усика

четвер, 25 квітень 2024, 19:53

Британський боксер Джордан Томпсон (15−1, 12 КО) пригадав, як свого часу отримав запрошення стати одним із спаринг-партнерів українського боксера Олександра Усика (21−0, 14 КО), який нині володіє поясами WBA, WBO, IBO та IBF у надважкій вазі, передають...

В Україні запустили мапу провайдерів, які надають інтернет під час блекаутів

четвер, 25 квітень 2024, 18:59

Міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров показав мапу провайдерів з усієї України, які працюють під час відключення світла. Мапа показує, чи може провайдер у конкретному будинку дати доступ до інтернету від 4 до 72 годин під час відключен...