Російські окупанти влучили в Миколаївську ОДА, під завалами лишаються 11 людей

Російські загарбники влучили у будівлю Миколаївської облдержадміністрації. Через це, зокрема, був зруйнований кабінет голови ОДА Віталія Кіма, про що він розповів у відеозверненні. Більшість людей врятувалися, проте під завалами лишаються восьмеро цивільних, а також троє військовослужбовців, зазначив Кім, передають Патріоти України.

"Більшість людей дивом вийшли і врятувалися. Зараз восьмеро людей цивільних під завалами, яких сподіваємося витягнути, шукаємо. Вийшли з будівлі від 50 до 100 людей. Трьох військових також шукаємо", – сказав Кім.

За словами голови ОДА, бомбардування будівлі облдержадміністрації може означати, що окупанти передумали наступати на Миколаїв.

"Бо якщо ти збираєшся наступати, то потрібен пункт управління областю, куди підведені всі комунікації, мережі, зв'язок. Коротше, вони зрозуміли, що Миколаїв вони не візьмуть, і вирішили нам передати нам привіт", – каже голова ОДА.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...