"Російські танчики встали на нічліг": ЗСУ поклали колону військової техніки у Київській області

Збройні сили України накрили колону військової техніки Росії під Макаровим Київської області. Знищили у тому числі російські танки і "Гради", передають Патріоти України.

Як повідомляє Військове телебачення в Facebook, після півночі 28 лютого під Макаровим у Київській області українські військові підрозділи знищили колону ворожої техніки.

Серед нищівної техніки армії Росії - танки і град. "Наші хлопці накрили колону ворожої техніки. Російські "Гради" і танчики встали на нічліг. І вже точно будуть міцно спати", - підкреслюється в повідомленні.

Серед підозрюваних - начальник жертви: У Польщі з особливою жорстокістю вбили українця

четвер, 16 травень 2024, 19:14

У Польщі з особливою жорстокістю вбили 48-річного українця. Затримано трьох громадян Польщі, серед яких начальник і колега вбитого. Про це повідомляє Wiadomosci з посиланням на місцеву прокуратуру, передають Патріоти України. Убивство сталося в Рокічин...

Україна буде жити з дефіцитом електрики наступні два роки: Експерт дав невтішний прогноз

четвер, 16 травень 2024, 18:50

Навіть якщо усунути певні пошкодження генерації, то наступні два роки українці житимуть з дефіцитом електроенергії. Таку думку висловив директор Центру дослідження енергетики Олександр Харченко під час брифінгу. Так, він заявив, що в Україні наявний ві...