Російські терористи зруйнували залізницю на Дніпропетровщині, завдавши ракетних ударів

Російські війська завдали ракетних ударів по місту Павлоград, зруйнувавши залізницю. Про це повідомив очільник Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

За його даними, внаслідок обстрілів було знищено залізничну станцію Павлоград-2, зруйновано залізничне полотно та колії. "Зійшли з рейок 15 вантажних вагонів. Загинула одна людина. Рух через станцію зупинено на невизначений час", - пише Резніченко.

Як повідомив міський голова Павлограда Анатолій Вершина, вибухи сталися не в жилому секторі, але пошкодили гаражі місцевих жителів. Він також допустив, що пошкодження могли дістати житлові будинки, які розташовані на певній відстані.

88-річний українець пішки залишив рідне селище в окупації, щоб не отримувати паспорт РФ

четвер, 25 квітень 2024, 5:00

Коли російські загарбники зайшли до частини Очеретиного, у Івана Яковича та його сусіда забрали документи. 88-річний чоловік вийшов з окупованої частини селища Очеретине Донецької області, аби не отримувати громадянство РФ. Про цю історію розповів очіл...

NASA опридюднило унікальне відео лавового озера на супутнику Юпітера

четвер, 25 квітень 2024, 4:15

"Вчені під час місії NASA Juno до Юпітера перетворили дані, зібрані під час двох недавніх прольотів повз Іо, на анімацію, яка підкреслює дві найдраматичніші особливості супутника Юпітера: гору та майже гладке, як скло, озеро охолоджуючої лави", – йдеть...