Російські туристи розважаються? Шведів розізлив радянський прапор над муніципалітетом на околиці Стокгольму

Прапор СРСР на будівлею шведського муніципалітету

Вранці 17 червня невідомі підняли прапор СРСР над будівлею муніципалітету в шведській комуні Тебю, що входить до складу лену Стокгольм. Про це повідомила національна газета Expressen, уточнивши, що прапор був виявлений доглядачем будівлі, зазначають Патріоти України.

Начальник муніципалітету Густав Сундман заявив, що жодної загрози для управління не було, але до того, що трапилося, поставляться з усією серйозністю і про інцидент буде повідомлено поліції.

Після виявлення прапор було знято і піднято інший – муніципалітету Тебю. Хто підняв прапор наразі невідомо. За словами Сундмана, ніхто, крім співробітників, не повинен мати доступу до споруди.

"Для цього потрібен ключ, тому ми повинні з'ясувати, як це могло трапитися. Повинно бути, це сталося вночі, але ми поки точно не знаємо", – підсумував начальник муніципалітету.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...