Російські ЗМІ повідомили про таємну кремацію і похорони Заворотнюк: З'явилися фото могили

Цікаво, що до могил можна потрапити лише в супроводі рідних актриси, інакше охорона не пропустить. Хто саме провів фотографа на кладовище або продав фото, не уточнюється.

Російські ЗМІ, які поширили чутки про смерть актриси Анастасії Заворотнюк, вирішили «розвинути тему» і написали про таємну кремацію і похорон. Після цього деякі з них спробували проникнути на кладовище, де знайшли останній притулок рідні актриси, і пошукати «сліди» похорону, передають Патріоти України.

На Анкудіновському кладовищі знаходяться могили батька і брата Анастасії, саме там, за чутками, таємно поховали урну з прахом актриси.


Але, як пишуть, Дни.ру, свіжих слідів на могилах не виявилося, а значить - Заворотнюк жива.



Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...

Крім повісток, військовозобов’язаним чоловікам в Україні надсилатимуть ще один документ: Що відомо

четвер, 25 квітень 2024, 10:59

За законом про мобілізацію, який набирає чинності 18 травня, всі чоловіки військовозобов'язаного віку мають протягом 60 днів з'явитися у ТЦК, щоб стати на військовий облік та оновити свої облікові дані, передають Патріоти України. Якщо вони цього не зр...