Російській пропаганді нема місця у вільному світі: У Канаді студенти вимагають звільнити викладача, який назвав Голодомор "брехнею" та "міфом"

Студенти Альбертського університету Канади вимагають звільнити викладача, який "спалився" навіть не на лекціях, а у соціальній мережі своїм україножерським дикунством, повідомляють Патріоти України з посиланням на The Globe and Mail

Скандал почався із допису викладача Дугала Макдональда у Facebook, де він назвав Голодомор "брехнею, увічненою фальшивими фотографіями та новинами, які розповсюджували колишні нацистські колаборанти".

Українське студентське товариство університету вважає допис розпалюванням ворожнечі та вже заявило, що цей тип не має викладати в університеті.

Сам же Макдональд каже, що багато років досліджував Голодомор та має право на свободу слова. Також він заявлає, що чинний уряд Канади займається пропагандою "міфу" про Голодомор, оскільки це йому вигідно. Університет вже заявив, що позиція викладача не є позицією навчального закладу. Однак наразі не виявляють наміру притягнення викладача до відповідальності. Варто зауважити ,що Містер Макдональд раніше балотувався у марксистсько-ленінську партію в Едмонтоні-Стратконі на останніх двох федеральних виборах. Отже його збочене бачення світу полягає у виправдовуванні світогляду, історії та методів людожерської "червоної чуми".

Народний електромобіль по-китайськи: Geely виводить на ринок новинку ціною у $6800 з досить пристойними параметрами (фотофакти)

середа, 8 травень 2024, 3:25

Створено електромобіль Geely Panda Go Kart Edition. Модель презентують 9 травня. Її вартість 6 800 доларів. Про це повідомляє CarNewsChina. . Авто позиціонують, як карт для міста. Воно має агресивніші бампери, обвіс та антикрило на даху та оригінальні...

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...