Російські окупанти вдарили ракетами по Дніпропетровській області: знищено кілька об'єків у різних містах

У ніч проти неділі, 10 квітня, російські війська завдали ракетних ударів по Дніпропетровській області. Про це повідомив голова Дніпропетровська ОДА Валентин Резніченко, передають Патріоти України.

"Для нашої області це була доба антирекордів. Сирени практично щогодини. І, на жаль, є "прильоти" у різних районах", - наголосив він.

У Дніпрі російськими ударами знищено інфраструктурний об’єкт. Пожежу там рятувальники приборкували кілька годин. Є один постраждалий.

У Павлоградському районі ракета окупантів поцілила у промисловий об’єкт. Внаслідок удару зруйновано приміщення. Виникло займання. Постраждалих немає. У Дніпровському районі згоріла будівля фермерського господарства. Ніхто не постраждав.

Став героєм своєї команди: Український воротар забив неймовірний гол ударом через усе поле (відео)

субота, 4 травень 2024, 22:55

У рамках молодіжної першості ліги штату Паранаенсе місцевий Атлетіко Паранаенсе U-20 переграв однолітків із Парани (3:2). У складі Атлетіко всю гру відіграв український голкіпер Максим Воронов, передають Патріоти України. Воротар став героєм своєї кома...

Суд покарав українця, який скаржився на викрадення, залякування та шантаж з боку ТЦК

субота, 4 травень 2024, 21:45

Українець мав звання рядового, пройшов військово-лікарську комісію і отримав повідомлення про прибуття у військову частину. Однак чоловік замість того, щоб стати до лав ЗСУ, пішов у місцеве відділення Державного бюро розслідування (ДБР), щоб подати ска...