Російсько-українська війна: Мати могла б отримати мільйони, аби визнала своїх дітей загиблими, проте материнське серце відчуває та досі чекає...

Як і ця Велична жінка, наша мати Україна ніколи не забуде своїх дітей. Ніколи не пробачить своїм ворогам, тих звірств на її землі, знущань над її синами та доньками!

На фото мати Героїня 7 дітей Катерина Хом'як, - йдеться в дописі спільноти Патріоти України - єднаймося в соціальній мережі Facebook, передають Патріоти України.

В руках у неї фото Володимира та Дмитра Хом'яків, обох її синів з батальйону "Айдар", які зникли безвісти на московсько - українській війні у 2014 році.

Жінка могла б отримати мільйони, аби ж визнала своїх дітей загиблими, проте материнське серце відчуває та досі чекає...

Як і ця Велична жінка, наша мати Україна ніколи не забуде своїх дітей. Ніколи не пробачить своїм ворогам, тих звірств на її землі, знущань над її синами та доньками!

Подивіться в очі цій матері і ви не побачите розпачу, зневіри, ви, тут побачите гордість та неймовірну силу. Вона чекає своїх синів!

Слава Нації!

74-пенсіонерка взяла пістолет та... пограбувала банк (фото)

субота, 27 квітень 2024, 20:19

У США 74-річна пенсіонерка озброїлася пістолетом та пограбувала банк. Про це повідомляє NBC News, передають Патріоти України. Енн Маєрс із Огайо ніколи раніше не мала проблем із законом. Втім, нещодавно жінка в масці та з пістолетом в руках з'явилася п...

Була 6 днів без їжі та води: У США випадково відправили кішку у зворотній посилці Amazon

субота, 27 квітень 2024, 18:53

Американське подружжя випадково відправило свою кішку у зворотній посилці Amazon: вона була шість днів без води та їжі, втім зараз їй нічого не загрожує. Про це пише Business Insider, передають Патріоти України. Вказано, що власниця помітила зникнення ...