Російсько-українська війна: Воїни з передової розповіли про чотириногого бойового побратима

Пес завжди відчуває небезпеку. Якщо Монка починає шукати у бійців притулок, значить скоро запрацює ворожа артилерія або почнеться перестрілка.

Бійці 58-ї окремої мотопіхотної бригади ім. гетьмана Івана Виговського показали свого бойового друга - собаку на прізвисько Монка, передають Патріоти України з посиланням на Факти.

Монка живе в окопах разом з військовими і ділить з ними всі тяготи польового побуту - спеку, холод, болото, бруд. Кличку свою маленький собачка отримав за швидкість реакції і прагнення завжди перебувати в гущі подій.
«Вона бачила безліч ротацій і знає, що таке холод, мороз, тепло бліндажів, вогні в небі і свист куль, міцні і ніжні обійми міцного військового і смачна каша, розділена з двоногим побратимом! В її очах безмежна вірність і любов», - з теплотою пишуть бійці про свого вихованця.

Пес завжди відчуває небезпеку. Якщо Монка починає шукати у бійців притулок, значить скоро запрацює ворожа артилерія або почнеться перестрілка.

ДТП за участі голови райдержадміністраці в Броварах: У поліції розповіли подробиці (фото, відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:44

Голова райдержадміністрації Броварів Володимир Майбоженко влаштував ДТП на пішохідному переході під Києвом. Попередньо відомо, що посадовець районної військової адміністрації не зупинився на забороняючий сигнал світлофору та скоїв наїзд на пішоходів. ...

Молитовний сніданок в Ужгороді завершився скандалом

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:17

26 квітня в Ужгороді відбувся молитовний сніданок з представниками різних релігійних конфесій, органів державної влади, військовим та громадськими діячами. Не оминули організатори заходу і представників Московської церкви. Це й стало причиною скандалу,...