Російському "гастролеру" не дають "прописатися": Злодій у законі "Камо Московський" попався в Україні на новому злочині

Правоохоронці в черговий раз затримали «злодія в законі» з Росії на прізвисько «Камо Московський». Про це повідомили в Нацполіціі. Кримінальному авторитету інкримінують поставку наркотиків в Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та поширення свого впливу в установі, зазначають Патріоти України.
Зокрема, повідомляється, що 5 січня цього року 58-річного громадянина Росії затримали українські правоохоронці. Зловмисника помістили в Чернігівський пункт тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства.
«Там він спробував створити власну кримінальну царство: почав впливати на інших затриманих, контролювати" общак ", налагоджувати нові зв'язки з представниками криміналітету, які перебувають на волі. Крім того, допомагав організовувати поставки наркотиків до установи тримання іноземців », - зазначив глава Нацполіціі Ігор Клименко.
Також відомо, що «Камо Московський» контролював вимоги «злодійських законів», вирішував конфлікти між кримінальними «авторитетами» і підбурював інших скоювати злочини.
31 березня поліцейські провели санкціоновані обшуки в установі, де вилучили заборонені речовини.
«Камо Московському» повідомили про підозру. У разі доведення провини в суді чоловікові може загрожувати до 15 років позбавлення волі.
«Камо Московському» 58 років, він уродженець Грузії і громадянин РФ. На титул «злодій в законі» його коронували в Тбілісі в 1983 році. «Камо Московський» провів в місцях позбавлення волі понад 30 років. Останній раз звільнився в жовтні 2019 року.

Альо, Кличко! Столична влада своєю бездіяльністю сприяє втраті комплексу унікальних артефактів Київської Русі на Поштовій площі

неділя, 5 травень 2024, 5:00

Безцінні пам'ятки 1000-літньої історії зроблені археологами під час реконструкції Поштової площі потребують термінової консервації, про що добре відомо "батькам міста". Однак шість років КМДА та мер не спромоглися зробити обіцяні роботи та заснувати музей

У Міноборони України пояснили, як оскаржити висновок ВЛК в досудовому порядку

неділя, 5 травень 2024, 3:25

Обмежено придатні військовозобов'язані і не тільки можуть оскаржити висновок ВЛК через комісії вищого порядку і через суд. Про це йдеться в коментарі директора Департаменту охорони здоров’я міністерства оборони України Оксани Сухорукової в ефірі телема...