Російський Бєлгород лякають обстрілом з боку ЗСУ: З’явилися "попередження" з часом удару (фото)

У місті Бєлгороді, розташованому за 40 кілометрів від кордону з Україною, увечері 29 квітня було чутно звуки вибухів, а в місцевих пабліках з’явилися зображення, які вважають попередженнями про заплановане нанесення масового удару по місту з боку ЗСУ, передають Патріоти України.

Як повідомляють російські інформаційні агентства, звуки вибухів упродовж кількох годин долинали з боку українського кордону. Місцеві мешканці припускають, що, імовірно, звуки вибухів були наслідком роботи російської система протиповітряної оборони (ППО). Водночас небо у Бєлгородській області було чистим, слідів роботи ППО у регіоні не видно.

Тим часом у місцевих Telegram-каналах та пабліках в соцмережах з’явилися зображення, які користувачі тлумачать як попередження про нанесення ЗСУ потужного удару по російському місту о 5:14 ранку в суботу, 30 квітня. Про всяк випадок у місті відкрили усі підвали та бомбосховища.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...