Російський бізнесмен загинув в авіакатастрофі в Греції (фото, відео)

Вертоліт зачепив дроти лінії електропередачі і впав у воду біля острова Порос, в Саронічній затоці поруч з Пелопоннесом.

Михайло Абрамов. Фото: Фейсбук.

У Греції при падінні приватного вертольота загинув російський бізнесмен і меценат Михайло Абрамов, творець першого приватного музею Російської ікони в Москві. Про його загибель повідомили в Facebook мистецтвознавець Ірина Язикова і директор Наукового Центру східно-християнської культури Олексій Лидов, передають Патріоти України.

Вертоліт зачепив дроти лінії електропередачі і впав у воду біля острова Порос, в Саронічній затоці поруч з Пелопоннесом. Вертоліт вилетів з Галати в Міжнародний афінський аеропорт. Після НП острів Порос залишився без електропостачання. При падінні вертольота загинули пілот Нікос Карістінос і росіяни Михайло Абрамов і Давел Аколінін.

"Це жахливий удар. Це світла, неймовірно світла людина", - повідомив "РИА Новости" соратник Абрамова Сергій Брюн. Михайло Абрамов народився в 1963 році в Москві, з 1985 року займався підприємницькою діяльністю. Колекціонуванням ікон захопився на початку 2000-х років. У 2006 році відкрив перший в Москві Музей російської ікони, який існував виключно на його кошти. Крім забезпечення музею Абрамов вів кілька благодійних проектів.


Прогноз невтішний: Наскільки скоротиться населення України до 2051 року - прогноз демографів

п’ятниця, 29 березень 2024, 14:56

До 2041 року населення України може скоротитися до 28,9 млн, а до 2051 року на 25,2 млн. Причиною усьому є демографічні виклики та загрози. Такий прогноз зробив Інститут демографії та проблем якості життя Національної академії наук України, повідомляє...

Багато людей поранені, в тому числі українки: У Німеччині перекинувся автобус з пасажирами (відео)

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:55

У Німеччині поблизу міста Лейпциг сталася смертельна ДТП, внаслідок якої загинули чотири людини, ще 29 людей отримали травми. Також серед постраждалих є двоє українок. Про це повідомляє німецьке видання Berliner Morgenpost, передають Патріоти України. ...