Російський футболіст, який грав у Ізраїлі, підтримав терористичну атаку ХАМАС (фото)

Російський нападник грецького Аріса Магомед-Шапі Сулейманов, який грав за Хапоель Беер-Шева, став на бік терористів, які скоїли напад на Ізраїль. Сулейманов опублікував пост в Instagram, в якому процитував шейха Абдуля Азіза ат-Таріфі. Про це повідомляє one.co.il, передають Патріоти України.

«Палестину не звільнять ті, хто продав її. Адже вони продали її, оскільки не цінували її. Звільнення Палестини буде кров’ю, а продали її за гроші. А той, хто продав якусь річ за гроші, не купуватиме її своєю кров’ю», — написав футболіст.

Пост обурив колишнього одноклубника Сулейманов Ротем Хатуеля, який відповів: «Ти мені більше не друг». Пізніше Сулейманов спробував виправдатися, заявивши, що його неправильно зрозуміли. «Якщо ви думаєте, що я підтримую ХАМАС, я навіть не знаю, як вас назвати. Бажаю простим людям мирного неба над головою», — написав російський футболіст.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...