Російський футболіст поскаржився на ромів та маленьку зарплату в Словаччині

Російський футболіст Микита Глушков розповів, що його шокувало під час виступів у Словаччині, передають Патріоти України.

«У словацькому місті Требішов було населення близько 30 тисяч, і третина – роми. Вечорами було небезпечно гуляти – раптом хтось із-за рогу вистрибне. Кілька разів бувало, що вони виходили подивитися», – заявив Глушков.

Також футболіст розповів про маленькі зарплати футболістів у Словаччині. За його словами, у 2014 році він отримував за місяць 300 євро. «Це дуже мало навіть порівняно з Другою лігою в Росії», – зазначив півзахисник.

Наразі Глушков виступає за «Акрон», який претендує на вихід до Прем'єр-ліги країни-агресора. Раніше півзахисник грав за словацький «Славой» та російські «Сибір», «Урал», «Балтику» і «Єнісей».

Тепер "світить" тюрма: Ватник із Одеси підняв російський прапор над Бундестагом за допомогою дрона (відео)

субота, 18 травень 2024, 20:02

Українець, який підтримує російське вторгнення в Україну, 9 травня за допомогою безпілотника підняв прапор РФ над німецьким парламентом. Відео інциденту було поширене у соцмережах, передають Патріоти України. В радіусі близько 5,6 кілометра навколо Бун...

Про мотивацію

субота, 18 травень 2024, 19:54

Воєнні проблеми, економічні прорахунки, корупція, загроза диктатури на тлі неспроможності приймати ефективні рішення вищим керівництвом ведуть до демотивації на усіх рівнях і кризи управління. На Харківщині триває спроба росіян розширити захоплену смуг...