Російський футболіст "Севастополя" розповів, як йому було страшно їхати до Криму

Захисник "Севастополя" Лев Потапов зізнався, що йому боялося переїжджати на півострів. За словами 31-річного футболіста, особливо йому було страшно їхати вперше, передають Патріоти України.

"Коли тільки їхав до Криму поїздом, було страшно. Зараз, коли проходимо контроль, це вже звично. Автобус заганяють у рентген-камеру, ти забираєш усі речі – йдеш на огляд. Нас там хлопці вже впізнають", - цитує Потапова sports. ru.

Російський спортсмен винайняв квартиру, а за кілька тижнів уночі прилетіло до суднобудівного заводу, який знаходився за дві зупинки від того місця, де він живе. "Удар був такої сили, що подумав: у мене балконна рама через вхідні двері вийде. Звичайно, прокинувся. Чую: вибухи, ППО працює, збиває щось у небі. Я визирнув у вікно - там спалахи. Було важко заснути - постійно чекаєш Коли прийшов на тренування, мені хлопці кажуть: “Ти як?” – “Як, як? Просто дивлюся, а в мене з шафи речі самі в сумку збираються", - сказав Потапов.

Футболіст "Севастополя" зізнався, що обстріл відбувається регулярно. "Раніше бачив інтерв'ю людей із прифронтових районів, які говорили: "Ми звикли". Ніколи цього не розумів, поки сам сюди не приїхав. Але це справді так – звикаєш. Так, бувають хлопки. Природно, збивають ракети та безпілотники. Тижні три тому сирени спрацьовували щодня. Потім тиждень – взагалі тиша, а зараз – приблизно за день. Нещодавно поверталися з виїзду з Махачкали. Дві-три години стояли біля КПП, бо Кримський міст закрили", - підсумував Потапов.

Диву даєшся, звідки древні знали такі технології більше 4,5 тисяч років тому: Науковці з'ясували, як зводили найдавнішу зі славетних пірамід Єгипту

субота, 27 липень 2024, 14:45

Досліджуючи околиці піраміди Джосера, вчені знайшли ймовірний спосіб, яким стародавні єгиптяни доставляли кам’яні блоки для будівництва небаченої доти за розмірами споруди, що стала передвісницею знаменитих трьох великих пірамід поблизу Гізи, зазначают...

Настільки підготовленому ухилянту треба у школу морських диверсантів: На Дунаї українські прикордонники затримали чоловіка, який намагався на підводному скутері дістатися Румунії (фото)

субота, 27 липень 2024, 14:30

Під час патрулювання державного кордону на річці Дунай прикордонники виявили 38-річного чоловіка, який вплав намагався незаконно потрапити до Румунії, передають Патріоти України з посиланням на Держприкордонслужбу. . "Кмітливого "плавця" охоронці корд...