Російський гірськолижний курорт накрила лавина, є жертви та постраждалі (фото, відео)

Сходження лавини на Домбаї, за попередніми даними, було примусовим.

У Росії лавина завдовжки 300 м накрила гірськолижний курорт у Карачаєво-Черкесії в районі Домбая, що поблизу гори Мусса-Ачитара, інформують Патріоти України.

Як пише російське інформагентство "ТАСС", під час сходження снігу на лижній трасі перебували від 4 до 12 осіб, одна людина загинула. Вдалося врятувати жінку, її передали медикам, ще шість осіб вибралися з-під снігу самостійно. Попередньо повідомляється про чотирьох постраждалих, рятувальники МНС РФ продовжили пошуки.

За даними екстрених служб, під лавину могли потрапити два пункти прокату гірськолижного спорядження, також було пошкоджено кафе, пишуть журналісти. Джерело ЗМІ повідомило, що сходження лавини на Домбаї, за попередніми даними, було примусовим.

Також перші кадри з місця трагедії з'явилися в Instagram. Зокрема, їх розмістив користувач із ніком kchr09.

Публікація про сходження лавини

Пізніше в Telegram-каналі MASH з'явилося відео, на якому нібито зафіксовано один з пострілів, що викликав схід лавини. "... очевидиця подій розповіла нам, що все сталося через" відстріл гарматами". Місцеві хотіли викликати лавину, але вона пішла не в ліс (як планувалося), а на людей", – йдеться в повідомленні.

Попередньо, сходження лавини було примусовим

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...