Російський інженер застрелився, коли дізнався, що його ракета вбила його бабусю у Харкові

У передсмертній записці чоловік написав, що не може жити з таким тягарем

Чоловік розповів, що не може жити з тим, що його ракета вбила його бабусю у Харкові

В РФ наклав на себе руки інженер заводу Алмаз-Антей після того, як ракета, над якою він працював, вбила його бабусю у Харкові. Про це повідомляють російські соцмережі, зокрема Telegram-канал Новая великая Россия.

Зазначається, що чоловік залишив передсмертну записку, в якій написав, що ракета, до якої він "доклав руку", прилетіла у будинок, де жила його бабуся по материнській лінії і вбила її.

"Я не зміг з цим жити. Те, що зараз відбувається - жах та кошмар. Більше брати у ньому участь я відмовляюся, але і бабусю вже не повернеш", - йдеться у записці, фото якої опубліковано у соцмережах.

Також зазначається, що у Слідчому комітеті РФ вважають, що чоловіка насправді начебто вбили, а на його підприємстві почалися перевірки, зокрема тих, з ким спілкувався покійний.

Частина українців мають можливість вийти на пенсію у 55 років: Хто саме та за яких умов

вівторок, 17 вересень 2024, 0:00

Українські жінки можуть вийти на пенсію в 55 років за наявності 30 років страхового стажу або роботи в шкідливих умовах. Також передбачені перехідні положення для жінок, народжених до квітня 1961 року, які можуть вийти на пенсію раніше 60 років, переда...

Маск анонсував висадку перших астронавтів на Марс уже 2028 року. Експерти оцінили амбітну заяву

понеділок, 16 вересень 2024, 23:29

Керівник американської компанії SpaceX, мільярдер та винахідник Ілон Маск уже багато років марить ідеєю про колонізацію Марса, де начебто збирається навіть особисто провести залишок свого життя. Амбітний підприємець анонсував висадку людей на Червону п...