Російський коментатор розповів "вражаючу історію" про відомого українського тренера в Москві

Відомий російський коментатор Олексій Андронов на честь дня народження Олега Блохіна згадав одну маловідому історію, яка сталася з легендарним футболістом у Москві. У 2008 році під час матчу чемпіонату Росії Блохін, який тренував ФК "Москва", серйозно посварився з наставником ЦСКА Валерієм Газзаєвим, передають Патріоти України.

Андронов запам'ятав Блохіна, як максимально пряму людину. За словами журналіста, Олег Володимирович ніколи не словоблудив, не крутився. Все, всім і завжди говорив у вічі.

"Коли Блохін-тренер приїхав до Росії - трапилася одна вражаюча історія. Його "Москва" грала з ЦСКА Газзаєва. Я цей матч коментував. У якийсь момент на брівці почалася серйозна суперечка. І Валерій Георгич видав фразу, яка стала моторошним мемом?" "А ти взагалі хто такий, значить, б*ять" ... Небагато людей на планеті можуть представлятися в стилі "Я - Олег Блохін". Він - може!" – написав Андронов у себе в Telegram-каналі.

Сума здивує! На яку пенсію можуть розраховувати українці із зарплатою 15 тис.

неділя, 12 травень 2024, 7:15

Українці із зарплатою в 15 тис. грн та з 35 роками стажу можуть розраховувати на пенсію, розмір якої становить лише 4 228,2 грн. Про це йдеться у публікації OBOZ.UA. Згідно з останніми даними ПФУ, середня зарплата в Україні становить 16 836 грн. Співв...

Стартова ціна здивує: "Укрпошта" заявила, що буде продавати на аукціонах забуті посилки

неділя, 12 травень 2024, 6:58

"Укрпошта" заявила, що буде продавати посилки, які не забрали за шість місяців. Продаж буде відбуватись на аукціоні. К омпанії зазначили, що так роблять великі міжнародні поштові оператори. Початкова ціна лоту становитиме 10 грн. . "Поштові відправленн...