Російський окупант вистрілив в обличчя 11-річній дівчинці в Україні: З'явилися дані про долю дитини

У Маріуполі російський окупант вистрелив в обличчя 11-річній дівчинці. Куля пройшла через щелепу і травмувала корінь язика. Наразі вона перебуває у лікарні та видужує. Про це повідомило британське видання CNN, кореспондент якого особисто відвідав дитячу поліклініку в Україні. За його словами, неповнолітня постраждала ледь може ходити, передають Патріоти України.

16 березня березня дівчинка разом із мамою, сестрою та бабусею намагалися покинути Маріуполь, в якому кілька тижнів жили під постійними обстрілами. Вони сіли в автівку до двох незнайомих людей, які допомагали з евакуацією, та поїхали у напрямку села Василівка. Дорогою вони наткнулися на російських окупантів, які без попередження відкрили вогонь по цивільних.

Кремлівські солдати зупинили автомобіль, змусили всіх вийти і почали кричати та погрожувати. Після того, як вони помітили закривавлену дитину на задньому сидінні, вони дозволили відвезти дівчинку в лікарню у Токмак Запорізької області. У лікарні зараз багато постраждалих від обстрілів дітей. Для їхньої безпеки працівники забарикадували усі вікна мішками з піском.

Величезна блакитна куля: Португальців вразили політ та падіння невідомого об'єкта (відео)

неділя, 19 травень 2024, 14:53

Увечері 18 травня жителі Португалії та Іспанії бачили на небі можливий метеор, який освітив небо яскравим блакитним спалахом. Водночас місцева влада все ще не знайшла той об'єкт, який впав на Землю. Про це повідомляє The Daily Beast, передають Патріоти...

Наклали чотири шви: Як почувається Олександр Усик після перемоги над Тайсоном Ф'юрі

неділя, 19 травень 2024, 14:32

Новоспеченому абсолютному чемпіону світу в надважкій вазі Олександру Усику наклали чотири шви через розсічення над правим оком після перемоги над Тайсоном Ф'юрі. Про це повідомив журналіст ESPN Марк Коппінжер з посиланням на промоутера українсього бокс...