Російський поліцейський з дружиною залізли у чужий будинок, де влаштували "голу вечірку". Коли з'явились шоковані господарі, їх побили (відео)

«Голу вечірку», як з'ясовується, можна проводити не лише у Москві. У Якутії співробітник МВС та його дружина влаштували запальне паті у чужому будинку.

У Якутську п'яний поліцейський разом із дружиною залізли у чужий будинок. Вони там взялися до сексу, а потім просто влаштували погром у будинку, передають Патріоти України з посиланням на російський ТГ-канал Астра.

Коли господарі повернулися та побачили напівголих непроханих гостей, викликали поліцію. Поки правоохоронці їхали, друзі пари прийшли на допомогу. Виявилось, що сусідній будинок орендували співробітники Слідчого управління Якутська.

Хазяїн будинку почав знімати всіх учасників на відеокамеру, але це їм не сподобалося. Почалися розбирання.

У пресслужбі МВС з Якутії заявили про початок перевірки


В Україні змінять правила перевезення тварин у поїздах: На що чекати власникам котів та собак

четвер, 4 липень 2024, 8:30

"Укрзалізниця" (УЗ) збирається оновити правила перевезення тварин у поїздах. Зокрема, кішок та інших дрібних тварин дозволять деякий час шляху перевозити без переноски. А вимоги до самих переносок значно пом'якшують, передають Патріоти України. Про це ...

Дуже не хотів служити: На Закарпатті ухилянт порізав вени, аби уникнути мобілізації

четвер, 4 липень 2024, 7:42

На Закарпатті чоловік порізав собі вени у вбиральні територіального центру комплектування та соціальної підтримки, щоб не піти до війська. Пилипа Луніна на підлозі знайшли працівники військкомату та викликали швидку допомогу. Про це повідомляє Закарпат...