Російський полковник дав пряму вказівку "зрівняти з землею" ціле село на Сумщині, у мережі знайшли фото злочинця

Полковник Російської федерації Євген Журавльов з позивним "Венец" віддав наказ про знищення села Скрягівка в Сумській області. Російський командир дав пряму вказівку "зрівняти з землею" населений пункт, повідомили в центрі "Миротворець", передають Патріоти України.

Про це стало відомо з опублікованого раніше аудіоперехоплення розмови двох офіцерів окупаційної армії. Тепер Журавльов перебуває в "чистилищі" "Миротворця" як російський військовий злочинець, причетний до геноциду українського народу шляхом ведення бойових дій проти цивільного населення, цивільних об'єктів та об'єктів інфраструктури.

"Я зараз лупану по житлових кварталах"

У перехоплених у Тростянці (Сумська область) розмовах між двома офіцерами окупаційної армії з позивними "вінець" і "Ратник", вони домовляються бомбити житлові квартали.

В СБУ зазначили, що "Вінець" - командир 4-ї танкової дивізії полковник Журавльов Євген Миколайович. "Ратник" - його підлеглий, командир одного з підрозділів.

Окупанти кажуть, що їх активно поливають "Градами" і всім, чим тільки можна. У відповідь вони обстрілюють житлові квартали.

"Я зараз лупану по житлових кварталах. Вони зараз образяться і будуть працювати", - доповідає один з них. "Давай, лупи скрізь! По населених пунктах прямо хуя**. На захід кинь пару штук. Всі найближчі від мене", - сказав командир і дав наказ почистити два населених пункти.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...