Російський шоубіз вимагає жертв: Віра Брежнєва збільшила груди

Співачка збільшила груди на один розмір, обійшовши "сміливі" розміри і невиправдано радикальні варіанти пластики.​

Ось уже тиждень Інстаграм Віри Брежнєвої "розривається" від суперечок підписників з приводу того, що дружина Костянтина Меладзе збільшила груди. Сама ж співачка помітні зміни в своєму тілі ніяк не коментує, зазначають Патріоти України.

Однак, якщо порівняти нещодавній знімок артистки з її зимовими "пляжними" фото, можна зрозуміти, що без хірургічного втручання не обійшлося. Щоб дізнатися, чи дійсно власниця чудової фігури Віра Брежнєва робила маммопластику, журналісти вирушили за коментарем до українського пластичного хірурга Дмитра Слоссера. Експерт програми "Повернiть менi красу" так само, як і підписники співачки, впевнений в тому, що співачка збільшила груди.

Більш того, порівнюючи фото Віри Брежнєвої "до" красномовного фото і вже "після", Слоссер передбачає, що Віра Брежнєва збільшила груди на один розмір, обійшовши "сміливі" розміри і невиправдано радикальні варіанти пластики.

В даному випадку - зміни на обличчя, чи то пак, - на груди. Яка у випадку артистки збільшилася на 1 розмір. Якщо судити по фотографіях, раніше у співачки була "двоєчка", а зараз - повний третій розмір, причому дуже добре збільшився верхній полюс. Безсумнівно, декольте Брежнєвої виглядає зараз набагато привабливіше для протилежної статі.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...