Російський солдат пограбував квартиру в Ірпені та залишив своє фото "на пам'ять" господині

Російські військові в Україні відзначилися не тільки тотальною жорстокістю, а й дурістю. Один з солдатів армії РФ пограбував квартиру в Ірпені та залишив господині своє фото. Про це власниця житла Валерія розповіла в коментарі "Українській правді", передають Патріоти України.

За словами жінки, вона знайшла фото російського мародера, яке він зробив на Polaroid, під килимом у своїй квартирі. "Я знайшла його (фото) 14 травня під килимом. Перед цим бачила, що мій фотоапарат Polaroid пошкоджений і я навіть його не включала. Думала, що могли що-небудь в нього покласти. А коли побачила фото, то зрозуміла, що солдат подумав, що він не працює, бо фото спочатку чорне. Йому потрібен час проявитися", - розповіла жінка.

Валерія живе в комплексі "Грін Ярд", де росіяни провели три тижні. "Нас не було в період окупації в місті. Були наші сусіди, які весь час жили в підвалі. З їхніх слів нашу квартиру вони почали грабувати в першу чергу, не знаю чому, можливо, тому що тільки у нас висів Кондиціонер", - зазначила постраждала.

Вона зазначила, що російські солдати вкрали понад 10 золотих прикрас, крім хрестиків, а також забрали інші цінні речі.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...