Російський тенісист послав вболівальника у відповідь на підтримку (відео)

Російський тенісист Андрій Рубльов відзначився хамською поведінкою під час матчу на Підсумковому турнірі, який відбувається в італійському Турині, повідомляють Патріоти України.

У першому сеті поєдинку між Рубльовим та його «нейтральними» земляком Данилом Медведєвим один з вболівальників вирішив підтримати першого, вигукнувши з трибун: «Зберися!».

Проте російський тенісист не знайшов кращої відповіді, як послати фаната, який намагався його підбадьорити. «Іди в д*пу», — голосно крикнув Рубльов у відповіді.


Голова Укренерго пояснили, чому протягом тижня буде на багато більше відключень

понеділок, 3 червень 2024, 4:15

3 червня, відключення електроенергії можуть застосовувати з 00:00 до протягом усєї доби. Протягом нового тижня дефіцит в енергосистемі буде суттєво вищим, ніж минулого, тому графіки відключень будуть застосовуватися протягом всієї доби. Про це повідоми...

Це може здивувати! Що відбувається з мозком під час прослуховування музики

понеділок, 3 червень 2024, 3:25

Музика використовується у різних життєвих ситуаціях - від занять спортом, до розслабленої медитації. Згідно з результатами досліджень, атлети, які слухали музику перед тренуванням, збільшили свою силу та витривалість. У свою чергу вчені стверджують, що...