"Російський Ванька вміє лише горілку пити та в "СВО" вмирати": Сержант ЗСУ палко висловився про майбутнє РФ

Сержант Збройних сил України зробив прогноз для Росії, де з 15 по 17 березня відбудуться так звані вибори президента. На думку бійця, після цього дійства у процесі смути "найжорсткіша різанина буде в Москві, оскільки там сконцентровані ті, кого умовна глибинка люто ненавидить". Про це спікер міжнародної волонтерської спільноти InformNapalm, сержант ЗСУ Михайло Макарук розповів виданню "Телеграф". передають Патріоти України.

Завдяки традиції "пияцтва" середньостатистичного російського "Ваньки", Росія - вже давно не православна слов'янська держава. Зараз це багатоетнічна територія, на якій переважає мусульманство, зазначає Макарук.

"Там зараз переважають інші народності. А російський Ванька вміє тільки горілку пити та в "СВО" вмирати. Зачинати дітей він практично нездатний. Тому верх беруть мусульманські народності, татари, башкири", - зазначив він.

Війна в Україні як зовнішній процес, який неодмінно закінчиться тим, що українці "наваляють окупантам", - нагадає згаданій "більшості", що в Москві "бояри погані". З цього і почнеться смута, вказав сержант ЗСУ. Він вважає, у цей момент Росія дійде до етапу, коли ті ж чеченці з татарами будуть зносити всіх і вся, а почнуть, як і ведеться, з самої верхівки. У Москві варто чекати жорсткої різанини, акцентував військовий.

"У процесі смути найжорсткіша різанина буде в Москві, оскільки там сконцентровані ті, кого умовна глибинка люто ненавидить", - заявив Макарук.

Він також розповів, хто саме воює на Бахмутському напрямку. "Зараз на Бахмутському напрямку стоїть підрозділ "Ахмат". Але там немає бородатих чеченців. Зате є "русаки", яких вони найняли. А бородаті чеченці сидять удома, накопичуючи сили для поділу Росії, коли прийде час. І тоді-то всередині РФ почнеться полювання на росіян", - заначив Макарук.

Інакше кажучи, в контексті перевороту в Росії, варто ставити питання не "якщо", а "коли". Найімовірніше, ще на старті "рубилова" ті чи інші мусульманські країни покажуть, що у них амбіцій не менше, ніж у "російських" царьків, пояснив Макарук. "Та ж Чечня може захотіти об'єднатися з Дагестаном і територіями Краснодарського краю. А є ще калмики - зі своїми амбіціями. І так далі...", - акцентував він. Тим часом Кремль малює рейтинги очільнику Володимиру Путіну, про що йдеться в огляді ISW.

В Україні можуть тимчасово скасувати відключення, а потім повернути найжорсткіший варіант графіків: Озвучено прогноз

субота, 27 липень 2024, 22:30

В Україні в серпні-жовтні значно скоротиться кількість відключень електроенергії. Однак вже взимку ситуація значно погіршиться: може повторитись сценарій липня, коли через спеку відключення тривали по 7 годин поспіль. Про це йдеться в публікації виданн...

Особлива "схема": На Тернопільщині чиновниця міськради брала хабарі сертифікатами відомого парфумерного магазину

субота, 27 липень 2024, 22:15

Чиновниця з Кременця отримувала хабарі у вигляді сертифікатів мережі косметики та парфумерії Brocard та на відпочинок у готелі. Депутатка міської ради спільно із заступником голови Кременця, старостою однієї з громад та директора комунального підприємс...