Російських хокеїстів за бешкетування зняли з рейсу в Канаді. Безневинно постраждала збірна Чехії

Хокеїстів молодіжної збірної Росії зняли з рейсу літака в Канаді за пияцтво та куріння. Через схожість уніформи разом із ними ні за що постраждали хокеїсти збірної Чехії, котрі мали летіти тим самим авіалайнером, зазначають Патріоти України.

Менеджер збірної Чехії Отакар Черни прокоментував ситуацію зі зняттям гравців команди з рейсу з Калгарі (Канада) у Франкфурт-на-Майні (Німеччина). Раніше повідомлялося, що гравців молодіжних збірних Росії та Чехії зняли з рейсу через відмову надіти маски, а також через вживання алкоголю та куріння.

"Ситуація вийшла дивною. Ми прибули до аеропорту за три години до вильоту. Наші хокеїсти пішли купувати сувеніри. Ми бачили росіян, які були у барі. Я попередив наших хлопців, щоб вони тримали соціальну дистанцію та не знімали маски.

Коли ми сіли в літак, помітили, що деякі росіяни не дотримувалися санітарних правил. Ймовірно свою роль зіграв алкоголь. А один із членів збірної Росії навіть курив у "рукаві" перед посадкою в літак.

Деякі пасажири поскаржилися на поведінку росіян. У результаті екіпаж усіх нас вивів. Чеські куртки такі самі, як російські. Там лише різні написи. І фактично тому нам сказали, що ми не можемо більше сісти в літак", — цитує менеджера isport.blesk.cz.

Виплати біженцям: Ось яку грошову допомогу отримують українці у Німеччині та Польщі

четвер, 2 травень 2024, 6:59

Німеччина та Польща - дві країни, які прийняли найбільше українських біженців. Сукупно там перебувають понад половина всіх людей з тимчасовим захистом у ЄС."РБК-Україна" розповідає, які виплати та програми допомоги для втікачів від війни діють в Польщі...

В Україні ціни на популярний фрукт б'ють минулорічні рекорди: Що відбувається

четвер, 2 травень 2024, 6:48

Вартість бананів в Україні стрімко зросла. Закупівельна ціна перевищила торішній рекорд, сягнувши 49,8 грн за кілограм. У супермаркетах банани коштують уже близько 70 грн за кіло, передають Патріоти України. Причиною зростання є кліматичні зміни, які з...