Російським лікарям більше не довіряють: Понівеченого фігуриста Костомарова терміново вивозять з РФ

Російського фігуриста Романа Костомарова, який насилу пережив численні ампутації і був за крок від смерті, вирішили терміново відвозити з РФ. Судячи з усього, російським лікарям вже мало хто довіряє, тому їх відсторонили від роботи зі спортсменом, зазначають Патріоти України.

Як повідомляє російський Telegram-канал MASH, фігуриста, який відкрито підтримував повномасштабну війну РФ проти України, хочуть перевезти до Німеччини. Там його планують лікувати і відновлювати.

Зараз Костомарова намагаються підготувати до транспортування. Однак чи перенесе він дорогу на тлі своїх проблем зі здоров'ям - залишається загадкою.

"Всіх лікарів лікарні в Комунарці відсторонили від роботи з ним. За нашою інформацією, зараз фігуриста через телемедицину ведуть німецькі фахівці. Лікарі намагаються стабілізувати його стан, щоб спокійно перевезти за кордон", - вказує Telegram-канал.

Крім цього повідомляється, що до Костомарова практично нікого не пускають. Заходити в палату до фігуриста можуть лише люди з обмеженого кола. Так його родичі і медики намагаються уникнути "витоків".

Землю накриває триденна магнітна буря: Українцям розповіли, як пережити метеоудар

четвер, 25 квітень 2024, 15:44

У четвер, 25 квітня, Землю накриває магнітна буря. Вона триватиме три дні (до 27 квітня включно) і має стати останньою в цьому місяці. Про це свідчать дані Центру прогнозування космічної погоди Національного управління океанічних та атмосферних дослідж...

Це варто знати" Які документи треба взяти з собою під час візиту в ТЦК - повний список

четвер, 25 квітень 2024, 14:47

Військовозобов'язаних громадян України зобов’язали з'явитися до Територіальних центрів комплектування й оновити облікові дані. Це стосується чоловіків призовного віку - від 18 до 60 років, передають Патріоти України. Для цього їм дається 60 діб із моме...