Росію атакує страшний мороз: Люди влаштували "дубак-челендж" (відео)

-42 градуса за Цельсієм. Вражаючі відео з реакцією окропу на мороз та пробіжкою. Місцями стовпчики термометрів опустяться до показника -46, у північних районах - до 50-53 градусів морозу.

Стоп-кадр з відео

У Сибіру (Росія) стоїть сильний мороз, який побив рекорд за градусами за останні сто років. Про це повідомляють в одному з російських Telegram-каналів, передають Патріоти України.

Там зараз стовпчики термометрів показують -42 градуса за Цельсієм. Але місцеві жителі не сумують. Люди вирішили розважитися і запустили в соцмережах "Дубак челлендж". Вони публікую відео з реакцією окропу на мороз і пробіжкою на вулиці.

Через сильний холод в місті Новосибірськ діти навіть не ходять до школи. На вулицях обладнали пункти допомоги, де чергують лікарі та поліцейські. Також встановлено пункти обігріву на трасах для водіїв.

У Новосибірській області за вихідні з обмороженням госпіталізували 33 людини, в Кемеровській - 40 людей. У деяких районах Західного Сибіру морози сягали -49 градусів. У Новосибірській і Томській областях скасували понад сто автобусних рейсів.

В Іркутській області з 27 по 31 грудня очікується температура повітря 38-43 градуси морозу. Місцями стовпчики термометрів опустяться до показника -46, у північних районах - до 50-53 градусів морозу.


Рекордні гонорари: Стало відомо, скільки Усик та Ф'юрі зароблять за бій

четвер, 16 травень 2024, 8:23

Стало відомо, скільки зароблять за бій український боксер Олександр Усик (21–0, 14 КО) та британець Тайсон Ф'юрі (34–0–1, 24 КО). Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари за бій у своїй кар'єрі. Тайсон Ф'юрі отримає за бій 69 млн. доларів, а гонорар Ол...

Бережіться! Хакери ГРУ РФ активізували атаки на телефони військових ЗСУ

четвер, 16 травень 2024, 8:15

Російські хакери активізували атаки на мобільні телефони українських військових. Фахівці розповіли про особливості атак та як захиститися. "Хакери РФ збільшили кількість кібератак на мобільні пристрої українських військових. У другому півріччі 2023 рок...