"Россия бросит всегда": РФ видала Казахстану одіозного терориста "ДНР" із батальйону "Мотороли" (відео)

Терорист "ДНР" Євген Щербак

Росія видала Казахстану терориста Євгена Щербака, який воював проти України у складі батальйону "Спарта" ліквідованого бойовика Арсена Павлова ("Мотороли"). Про це у своєму відеоблозі на YouTube розповів український журналіст Денис Казанський. За його словами, після кількох років війни в чужій країні громадянин Казахстану вирішив переїхати в країну-агресорку і осів у Санкт-Петербурзі, передають Патріоти України.

Однак у 2018 році Щербака зупинили на вулиці російські поліцейські, перевірили його документи, пробили по базі і з'ясували, що він перебуває в розшуку у Казахстані. Зокрема, за участь в іноземних збройних конфліктах і за вбивства громадян України йому загрожує від 5 до 9 років в'язниці.

Після цього Щербака затримали, і його доля вирішувалася кілька років. Однак у квітні 2020 року Росія все ж вирішила екстрадувати терориста "ДНР" у Казахстан.

"Тож тепер у Євгена Щербака буде багато часу подумати про суть того "русского міра", за який він воював. Його доля дуже повчальна для всіх полум'яних борців за "русскій мір" і взагалі для всіх, хто ще вірить у якісь ідеали цього "мріа". Є така приказка – Росія кине тебе завжди. Ми бачимо чергове підтвердження цієї фрази. Будь-якого найполум'янішого "патріота" Росія без усякого жалю готова здати, щойно їй це буде вигідно і необхідно", – зробив висновок Казанський.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...