"Россияне обос**лись": У Таганрозі місцеві жителі бояться, що їм також дістанеться у разі ескалації

У Таганрозі побоюються, що якщо Україна почне наступ на «ДНР», відвойовуючи свою територію, то війна може зачепити їхнє місто, передають Патріоти України.

«Мне страшно за наших детей, за наших близких. Нам война не нужна», — заявила продавчиня із Таганрога, який знаходиться в 45 км від кордону із ОРДО.

Такі самі побоювання висловили й інші таганрожці. Так, пенсіонерка Віра Миколаївна впевнена, що світовій громадськості треба переживати не за те, що Росія нападе на Україну, а навпаки, за те, що Україна може влаштувати провокації на Донбасі та в Росії, у тому числі в її рідному Таганрозі.
А водій Володимир теж вважає, що від «неадекватних бандерівців» можна чекати будь-яких безумств, аж до терактів в їхньому місті. На це відреагували жителі ОРДО: «…что я прочитал?!? россияне обоср#лись, что до них достанут, может они боятся хлынувших к ним орков боевых если ВСУ наступать будет, то эти придут квартиры отжимать раз вы им обещали российскую мочу и благодать».

Також вони застерігають шановних жителів Таганрога, щоб ті не підказували своїй ФСБ точки дестабілізації у рідному їм місті. Оскільки вона має великий досвід терактів саме в житлових будинках і саме в Росії.

Не холодно і не спекотно: На вихідні настане така погода, що трапляється раз на рік - синоптик

субота, 27 квітень 2024, 0:55

На вихідних в Україні очікується чудова весняна погода з комфортною температурою. Про це повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці Facebook. "Вихідними, 27-28 квітня, в Україні буде така погода, яка буває чи не раз на рік", - каже вона. ...

З погляду зрозуміло, що він думає про тих нелюдів: Песик дивом вижив після удару по Дергачах під Харковом (фото)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 23:52

“Після сьогоднішнього російського “прильоту” по місту Дергачі дивом вижив пес Річард. Авіабомба влучила зовсім поруч. Тваринка не хотіла ні їсти, ні пити. З одного його погляду стане зрозуміло, що він думає про тих нелюдів”, – написав Василенко. В очах...