"Российская актриса Чулпан Хаматова неожиданно "прозрела" и теперь говорит, что никогда бы не поддержала Путина", - Бабченко

З початком бойових дій на Донбасі вже можна було відмовитися від показної лояльності Путіну, але актриса на це чомусь не пішла.

Чулпан Хаматова. Фото: БИЗНЕС Online.

Російська актриса Чулпан Хаматова несподівано «прозріла» і тепер говорить, що ніколи б не підтримала Путіна, якби знала про майбутню війну на Донбасі. Хаматовій на це заявили, що її розкаяння запізнилося, та й в щирість виправдань віриться важко, зазначають Патріоти України.

Журналіст Аркадій Бабченко вважає, що аргументи Хаматової звучать непереконливо, оскільки багато років вона відмахувалася від голосу правди. «Одна проблема. Вам говорили, Чулпан Наилевна. Вам говорили, трубили во все трубы, орали во все уши. Вас предупреждали. Но нет. Вы не хотели слышать. А от нас, оравших, отмахивались», — нагадав Бабченко.

Журналіст вважає, що з початком бойових дій на Донбасі вже можна було відмовитися від показної лояльності Путіну, але Хаматова на це не пішла. У 2015 році актриса отримала від російського президента державну премію.

«Чулпан Наилевна, а когда война уже шла — что мешало перестать брать цацки из рук убийцы… Вы и сейчас не хотите слышать. Мы и сейчас вам в уши орем. Но вы опять отмахиваетесь. А вас предупреждали», — додав Бабченко.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...